30/5/09

Εἰσοδισμὸς φασιστῶν!

Τελικὰ δὲν εἶναι/ἦταν προνόμιο καὶ τακτικὴ ἀγῶνος μόνον τῶν τεταρτοδιεθνιστῶν! Ἀκροδεξιοὶ προφανῶς, ἔχουν μπουκάρει καὶ στὰ σεπτὰ μετερίζια τῆς Συριζᾶ.
Διότι... δὲν ἐξηγεῖται ἀλλιῶς...
Ποιὸς φασίστας ἐνεπνεύσθη τὴν ἀφίσσα αὐτὴ καὶ δὲν ἔβαλε κἄνα σκοῦρο χρωματάκι σὲ (κάποιο ἀπὸ τὰ) προσώπατα τῶν ἀνθρωπακίων-ψηφοφόρωνε; Ποιὸς ῥατσίστας τοὺς ἔκανε ὅλους λευκούς; Ποιὸς ἀποκλείει τοὺς ἀφροαφρικανούς, ἔγχρωμους, χαλκόχρωμους,ἐρυθρόδερμους, κίτρινους ἀπὸ τὸ γίγνεσθαι τῆς χώρας μας ἡ ὁποία τόσα χρωστᾷ σὲ αὐτούς;
Συνέχεια στο syriza-watch

Πολιτικά κόμματα πίσω από τις ταραχές.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Αυτό δεν θα πρέπει να διαφεύγει από το μυαλό όλων μας. Πολιτείας και πολιτών.
Θα πρέπει να προβληματιστούμε από τις ενδείξεις προβοκατόρικων ενεργειών, όπως αυτής που προκάλεσε το κάψιμο χώρου που χρησιμοποιείται ως τζαμί στην Πλατεία Αττικής και η άμεση ...τυχαία (...!) εκδήλωση πυρκαγιάς στο υπόγειο του ιερού ναού του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.
Θα πρέπει να προβληματιστούμε από τα επεισόδια της Πέμπτης και της Παρασκευής- όταν εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετέτρεψαν την Αθήνα σε πεδίο μάχης και σημειώθηκαν καταστροφές σε καταστήματα.
Θα πρέπει να προβληματιστούμε από αυτό που αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, όπου Αφγανοί συνομιλώντας με μια δημοσιογράφο του Super B αποκάλυψαν ότι μικρές αφίσες στα αφγανικά, τους καλούσαν να ...κάνουν ζημιές!
Θα πρέπει να προβληματιστούμε από δηλώσεις τύπου ..«πολλοί μουσουλμάνοι νιώθουν “ιερή” οργή για αυτό που έγινε και έχουν κηρύξει ιερό πόλεμο», όταν μάλιστα αυτές προέρχονται από τα χείλη του πρόεδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ.
Θα πρέπει να προβληματιστούμε περισσότερο από την συνέχεια των δηλώσεών του όπου ΕΥΘΕΩΣ κατηγορεί ότι στα επεισόδια της Παρασκευής αυτοί που προσπαθούσαν να καθοδηγήσουν τους μετανάστες ήταν....Έλληνες ! «Σε μια κατάσταση που θυμίζει ωρολογιακή βόμβα» συνεχίζει, «ορισμένοι επιδιώκουν να την ενεργοποιήσουν».
Συνέχεια στο politis-gr

Τρεμόπουλε μάθε και λίγο Μακεδονική ιστορία

Σήμερα σε διάφορα ΜΜΕ (ζούγκλα, Ναυτεμπορική κλπ) ανακυκλώνονται δηλώσεις του στελέχους των Οικολόγων Τρεμόπουλου με θέμα το Μακεδονικό. Ο κος Τρεμόπουλος είπε πολλά και διάφορα πράματα τα οποία και δεν διαφέρουν με τις γνωστές θέσεις του Σλαβομακεδονικού εθνικισμού.

Λέει ο Τρεμόπουλος....
Ξέρετε πως έλεγαν την οργάνωση του Παύλου Μελά, το 1904; Ελληνομακεδονικό κομιτάτο. Ενοιωθε την υποχρέωση να βάλει έναν προσδιορισμό.

Η οργάνωση που ίδρυσε ο Δημήτριος Καλαποθάκης , εκδότης της Μακεδονικής εφημερίδας "Εμπρός¨" και ήταν αυτή που έστειλε τον Μελά (ο οποίος δεν ήταν μέλος Κε Τρεμόπουλε) λεγόταν ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ και ιδρύθηκε το 1904.
Αυτά τα περί "ελληνομακεδονικού" είναι καθαρή διαστρέβλωση και προπαγάνδα των Σκοπιανών και Βουλγάρων ακραίων εθνικιστικών κύκλων τα οποία βασίζονται σε ένα έγγραφο του Μακεδονικού κομιτάτου όπου δημοσιεύεται η προκήρυξη του μακεδονικού κομιτάτου ένα χρόνο μετά (1905) με την ένδειξη "Ελληνομακεντόνσκη Κομιτέτ"-με χρήση ελληνικού αλφάβητου στην τοπική σλαβική διάλεκτο- προκειμένου να προσδιορίσει την διαφορά του με το αντίστοιχο Βουλγάρικο μιας και απευθυνόνταν στους Σλαβόφωνους της Δυτικής Μακεδονίας.
Κε Τρεμόπουλε το Μακεντόσνκι ως αυτοπροσδιορισμό το χρησιμοποιούν 1 εθνική ομάδα και δύο εθνοτικές.Δεν τα γνωρίζατε αυτό ?
Συνέχεια στο akritas-history-of-makedonia

ΚΡΙΜΑ...

Είναι αλήθεια ότι αρκετές χιλιάδες Ελλήνων πίστεψαν στο "ρήξη και ανατροπή" που ευαγγελιζόταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Τότε που γέμιζε το γήπεδο του Εσπέρου, με φόντο την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, βυζαντινές σημαίες και σύνθημα "έχω ένα όνειρο"... Δυστυχώς πολύ σύντομα όσοι τουλάχιστον δεν είχαν κατά νου πολιτικά νταραβέρια, διαψεύστηκαν με τον χειρότερο μάλιστα τρόπο. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέδειξε πως στο μυαλό του έχει μόνο την συγκυβέρνηση -κάποια στιγμή- με τη Νέα Δημοκρατία. Τα παραδείγματα είναι πάμπολλα... Όπως πάμπολλες είναι και οι αδέξιες κωλοτούμπες που έχει κάνει, εκθέτοντας και τα στελέχη του και τους ψηφοφόρους του. Τελευταίο τρανό παράδειγμα η προσωπική επιλογή Καρατζαφέρη (σημ: πείτε μου σας παρακαλώ, γιατί σε όλες τις αφίσες και το υλικό βλέπουμε πάντα τον Καρατζαφέρη σε όλες τις στάσεις;) ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του, Νίκη Τζαβέλα! Έπεσαν απο τα σύννεφα όσοι άκουσαν το όνομά της. Η κ. Τζαβέλα απο το επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλευρό του εκσυγχρονιστή και τεχνοκράτη Κώστα Σημίτη, του περιβάλλοντος Κωνστανίνου Μητσοτάκη, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ!

συνέχεια στο Greekalert